Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS København

VVS i København og omegn

Drømmer du om dit næste store projekt i hjemmet, eller har du nogle VVS-problemer, der skal løses? HN VVS Teknik har et professionelt team bestående af autoriserede VVS-teknikere, som kan håndtere både de store og små opgaver i dit hjem. For os er fleksbilitet, omstillingsparathed og grundighed et nøgleord. Vi kører derfor gerne ud fra vores hovedsæde i Taastrup og tilbyder dig vores VVS-løsninger i København.

Har du et sprunget vandrør, en radiator uden varme eller andre problemer? Så sender vi gerne en VVS-installatør ud til dig. 

Overlad VVS-arbejdet til os, og slip for stress i forbindelse med dit næste byggeprojekt eller dit VVS-problem.Vi tilbyder ligeledes totalentreprise i forbindelse med dit projekt.. På den måde overlader du al relevant kontakt til relevante faggrupper til os. 

VVS på Østerbro, Frederiksberg og Nørrebro

Vores løsninger er af høj kvalitet hver gang. For os er det underordnet, om du har behov for servicering af din ejendom på Nørrebro, Frederiksberg eller andre områder i og omkring København. Vi bestræber os på at levere fleksible løsninger og tilbud, der er skræddersyet dine behov.

Vi har autoriserede og har flere års erfaring inden for VVS. Under udførelsen af arbejdet tilbyder vi derfor også vejledning og rådgivning. 

Vores installatører har erfaring med lidt af hvert og kan arbejde på vand- og varmeinstallationer, gasinstallationer,  renovering af badeværelser, renovering af køkkener og meget andet.

Døgnvagt i København

Sommetider kan problemer desværre opstå uden for vores normale arbejdstid. Lykkeligvis er vi klar med vores døgnvagt, hvor vi gerne kører ud og håndtere dine problemer, når du har brug for det. Kontakt os blot på vores døgnvagt, og så handler vi hurtigt for at tage hånd om dit problem. 

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv