Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Gasservice


Opret en serviceaftale om gasservice hos HN VVS Teknik. På den måde sikrer du dig, at dine gasinstallationer altid fungerer upåklageligt og driftsikkert. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for servicering samt gasinstallation af naturgas. Derfor tilbyder vi en professionel gasservice, der sikrer et effektivt gasforbrug, og som skåner dig for fejl og dyre reparationer. 

Fleksibel gasservice til dine behov

HN VVS er et VVS-firma, som udfører VVS- og gasarbejde i hele Hovedstadsområdet samt Nordsjælland. Vi bestræber os nemlig på at yde en service ud over det sædvanlige og et produkt, som er af højeste kvalitet. Vi er stolte af at tilbyde vores kunder professionel og pålidelig hjælp til alle former for gasinstallationer og -vedligeholdelse. Uanset om du har brug for en mindre reparation, en omfattende service eller en ny installation, er vores team af erfarne teknikere klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder også serviceabonnement på gasservice, hvor vi kommer hjem til dig efter fast aftale og kontrollerer, at dine installationer fungerer, som de skal. Vi gennemgår de tekniske installationer og udskifter forældede eller defekte dele. I samme ombæring kontrollerer vi, at din naturgaskedel, dit naturgasfyr eller dit naturgasanlæg bruger den rette mængde naturgas. Med en serviceaftale hos os er du altid garderet mod akutte driftstop, og samtidig sikrer du, at du bruger gassen så effektivt som muligt. 

Gasservice med kvaliteten og den gode service i fokus

Hos HN VVS går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice, når vi tilbyder gasservice. Vi ønsker, at vores kunder modtager den bedste rådgivning og et stykke veludført arbejde, når de har brug for service. Derfor er kvaliteten altid i højsædet. Vi er omhyggelige, har stort kendskab til vores fag, og du er sikret, at dine installationer er stabile og driftsikre, når vi servicerer dem.

Når du får besøg af HN VVS Teknik vil du blive mødt af en kompetent og smilende gasinstallatør, som er klar til at yde en ekstraordinær gasservice. Der vil tages højde for alle din betænkeligheder og spørgsmål. Vi bestræber os på at levere et så solidt og effektivt resultat som overhovedet muligt.

Vores kundeservice er en vigtig del af vores virksomhed, og vi stræber altid efter at opfylde vores kunders behov og forventninger. Vi lytter til dine ønsker og bekymringer, før vi planlægger og udfører arbejdet. Vores mål er at levere en problemfri oplevelse og sikre, at du er tilfreds med vores service.

Hvorfor vælge et autoriseret VVS-firma til gas?

Det er ekstremt vigtigt at vælge et autoriseret VVS-firma til at hjælpe med gasservice af flere årsager. Arbejdet med gas kan nemlig være farligt, hvis det ikke udføres af en ekspert. HN VVS Teknik er et autoriseret VVS-firma, der har teknikere, som er uddannet og certificeret til at håndtere gasinstallationer sikkert og i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder. Læs mere i gassikkerhedsloven

Udover sikkerheden er håndtering af gas omfattes af strenge regler og forskrifter, som er designet til at beskytte forbrugere og miljøet. Vælg derfor altid en autoriseret VVS’er til at håndtere gas for dig. Det er vigtigt at være på den sikre side. Ikke mindst har vi mange års erfaring, og vi har fokus på dine behov, når vi udfører gasservice. 

Kontakt os for en serviceaftale

Ønsker du at oprette et serviceabonnement på dine naturgasinstallationer? Så kontakt os i dag og hør nærmere. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på gasservice hjemme hos dig.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du oplever pludselige driftsstop på dine installationer og ønsker akut gasservice – også selv om du ikke har et serviceabonnement. Vi sidder klar ved telefonerne, og vores serviceorienterede og kompetente gasmestre kører ud til dig, når du har behov for det.

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv