Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Centralvarme


Centralvarme til din husstand

Hos HN VVS Teknik står vi for installation af centralvarme til private ejendomme af alle størrelser. Vi sætter en ære i at finde en løsning, der passer til dig.

Centralvarme varmer dit hjem fra en varmekilde, som er placeret centralt i din husstand. Herefter fordeles varmen ud i din bolig gennem fx radiatorer og rør. 

Forskellige typer af varmesystemer kan skabe centralvarme, og den kan eksempelvis komme fra et gas- eller oliefyr. Vi tilbyder VVS- og gasservice til din ejendom, hvor vores autoriserede VVS-installatører kan foretage forskellige former for gasinstallationer

Varmeanlægget eller fyret er typisk udstyret med en varmegenerator, et rørsystem eller varmeflader. En anden mulighed er indirekte fjernvarme, hvor fjernvarmen leveres til dit private varmeanlæg, som herefter fordeler varmen til den resterende husstand. Varmen kan fordeles til radiatorer eller rør under gulvet. 

Vi kan tilbyde installation af centralvarme i København og omegn samt Nordsjælland, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der matcher dine behov. Vi kan sørge for installation af varmepumper, varmtvandsbeholdere og meget andet. Benyt dig af kontaktformularen til højre på siden, eller ring tilos. 

Vi tilbyder også:

Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv