Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Badeværelse

Har du et badeværelse, der trænger til en opdatering, eller skal det til at udskiftes? Hos HN VVS har vi stor ekspertise inden for VVS og mange års erfaring med totalentreprise på badeværelser.

Vi udfører alt fra renovering til nybyg, og vi tilbyder rådgivning og vejledning gennem hele processen, så du er sikret et produkt, som du bliver glad for – både nu og mange år ud i fremtiden. Du er garanteret en professionel løsning, når du overlader ansvaret for renovering, ombygning og nybyg af dit badeværelse i vores hænder.

Dine ønsker er i centrum

Vi er en virksomhed, som prioriterer kundepleje og personlig service højt, og vi stræber altid efter at skræddersy en løsning, der matcher lige netop dine ønsker og behov. Af samme grund er dialog og gennemsigtig kommunikation en integreret del af vores arbejde. Når vi står for totalentreprise på badeværelser er vi ligeledes ikke bare dine håndværkere – vi er dine rådgivere og dine samarbejdspartnere. Vi lytter til dine ideer og drømme, og vi anbefaler de løsninger, som er mest optimale for dig. Og vi taler selvfølgelig pænt. Du skal kunne føle dig tryg, når du handler med os. Du vil desuden altid modtage en samlet pris for hele projektet på forhånd, så du undgår kedelige, økonomiske overraskelser i den anden ende.

Dine ønsker er i centrum, når du vælger os som din udbyder af totalentreprise på badeværelser – og vi går ikke, før du er tilfreds.

Få et flot nyt badeværelse med en modernisering eller en reparation

Vi stiller større og større krav til vores forskellige rum i boligen – det gælder også badeværelset. For et badeværelse skal ikke bare være funktionelt. Design, æstetik og charme er mindst lige så vigtige faktorer. Hos HN VVS har vi mange års erfaring med modernisering, reparation og totalentreprise på badeværelser, og vi bistår gerne med hjælp og vejledning til dit projekt.

Vi udfører følgende opgaver:

  • Faldstammer
  • Sanitet (tilslutning eller udskiftning)
  • Armaturer og batterier
  • Toiletinstallation
  • Gulvafløb
  • Brus, kar eller spa

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for totalentreprise på badeværelser? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Inden for badeværelse, tilbyder vi:

  • Renovering
  • Installation

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv