Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Badeværelse


Har du et badeværelse, der trænger til en opdatering, eller skal det til at udskiftes? Hos HN VVS har vi stor ekspertise inden for VVS og mange års erfaring med totalentreprise på badeværelser.

Vi udfører alt fra renovering til nybyg, og vi tilbyder rådgivning og vejledning gennem hele processen, så du er sikret et produkt, som du bliver glad for – både nu og mange år ud i fremtiden. Du er garanteret en professionel løsning, når du overlader ansvaret for renovering, ombygning og nybyg af dit badeværelse i vores hænder. 

Dine ønsker til badeværelse er i centrum

Vi er en virksomhed, som prioriterer kundepleje og personlig service højt, og vi stræber altid efter at skræddersy en løsning, der matcher lige netop dine ønsker og behov. Af samme grund er dialog og gennemsigtig kommunikation en integreret del af vores arbejde. Når vi står for totalentreprise på dit nye badeværelse er vi ikke bare dine håndværkere – vi er dine rådgivere og dine samarbejdspartnere. Vi lytter til dine ideer og drømme, og vi anbefaler de løsninger, som er mest optimale for dig. Og vi taler selvfølgelig pænt. Du skal kunne føle dig tryg, når du handler med os. Du vil desuden altid modtage en samlet pris for hele projektet på forhånd, så du undgår kedelige, økonomiske overraskelser i den anden ende.

Dine ønsker er i centrum, når du vælger os som din udbyder af totalentreprise på badeværelser – og vi går ikke, før du er tilfreds.

Få et flot nyt badeværelse med en modernisering eller en reparation

Vi stiller større og større krav til vores forskellige rum i boligen – det gælder også badeværelset. For et badeværelse skal ikke bare være funktionelt. Design, æstetik og charme er mindst lige så vigtige faktorer. Hos HN VVS har vi mange års erfaring med modernisering, reparation og totalentreprise på badeværelser, og vi bistår gerne med hjælp og vejledning til dit projekt.

Vi udfører følgende opgaver:

  • Faldstammer
  • Sanitet (tilslutning eller udskiftning)
  • Armaturer og batterier
  • Toiletinstallation
  • Gulvafløb
  • Brus, kar eller spa

Hvis du gerne vil inspiration til udseendet af dit badeværelse, kan du med fordel se vores galleri. Der er meget inspiration at hente, uanset om du vil have en større modernisering eller blot vil udskifte f.eks. badeværelsesskab eller badeværelsesspejl. 

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for totalentreprise på badeværelser? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Inden for badeværelse, tilbyder vi:

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv