Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS Døgnvagt

Har du brug for akut VVS?

Står du i en situation, hvor eksempelvis kælderen står under vand, vandrøret er sprunget, eller er afløbet på badeværelset stoppet?

Skader på dit indbo kan ske, når du mindst venter det, og det er langt fra alt, man kan håndtere selv, men vær ikke urolig. Du kan ringe til os vores VVS døgnvagt, når skaden er sket, og vi rykker ud med vores autoriserede VVS-installatører så hurtigt som muligt i København og omegn samt Nordsjælland. Vi udfører en lang række akutte VVS-services, hvor vi med vores ekspertise og erfaring tager hånd om problemet. 

Vi ved, at akutte VVS-problemer kan komme på ubelejlige tidspunkter, og at det forårsager en forstyrrelse af hverdagen. Derfor bestræber vi os på at komme ud til din bolig for at løse problemerne hurtigst muligt. På den måde kan du vende tilbage til hverdagen. 

Vi løser mange akutte VVS-problemer

Behovet for en kyndig og erfaren VVS-installatør kan komme af mange forskellige årsager, men det er dog ikke alt, der er så påtrængende, at det skal håndteres omgående. I så fald bør du kontakte vores VVS døgnvagt, så vi kan tage hånd om problemet, inden problemerne forværres. Det kan dog umiddelbart være svært at vurdere, hvor akut problemet egentlig er, men nogle af de akutte VVS-problemer, vi løser, er: 

  • Rensning af afløb
  • Opstigende vand
  • Frostskader
  • Kloakproblemer
  • Sprængte og utætte vandrør

Hvis du har af et af ovenstående problemer eller anden akut VVS, der skal løses, kan du ringe til os på vores VVS døgnvagt. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe på nummeret. Så kan vi vurdere, om problemet skal håndteres omgående, eller om det kan vente. 

Har du et akut VVS-problem?

Ring til os på
50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv