Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Døgnvagt

Har du akut brug for en VVS’er?

Står du i en situation, hvor eksempelvis kælderen står under vand, vandrøret er sprunget, eller er afløbet på badeværelset stoppet?

Skader på dit indbo kan ske, når du mindst venter det, og det er langt fra alt, man kan håndtere selv, men vær ikke urolig. Du kan ringe til os, når skaden er sket, og vi rykker ud med vores autoriserede VVS-installatører så hurtigt som muligt i København og omegn samt Nordsjælland. Vi udfører en lang række akutte VVS-services, hvor vi med vores ekspertise og erfaring tager hånd om problemet.

Vi ved, at akutte VVS-problemer kan komme på ubelejlige tidspunkter, og at det forårsager en forstyrrelse af hverdagen. Vi sørger for, at problemerne løses så hurtigt som muligt, så du kan vende tilbage til normalen. 

Vi løser mange akutte VVS-problemer

Behovet for en kyndig og erfaren VVS-installatør kan komme af mange forskellige årsager, men det er dog ikke alt, der er så påtrængende, at det skal håndteres omgående. Det kan umiddelbart være svært at vurdere, hvor akut problemet er, men nogle af de VVS-problemer, vi løser, er: 

  • Rensning af afløb
  • Opstigende vand
  • Frostskader
  • Kloakproblemer
  • Sprængte og utætte vandrør

Har du et akut VVS-problem?

Ring til os på
50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv