Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Gasinstallation


Hos HN VVS i Høje Taastrup er vi autoriseret til at udføre gasinstallationer til både private og erhverv i hele København. Vi er også ofte på akut vvs opgaver i Frederiksberg, nordsjælland og hele Vestegnen. 

Det vigtigt, at at man får fat i en autoriseret VVS´er, når man skal have udført en gasinstallation. Hos HN VVS er vi autoriserede, og med vores VVS- og gasservice kan du være sikker på, at alle regler er overholdt, og at resultatet bliver godt.

Udføresel af gasinstallation kræver specifik viden, da arbejdet med gas ellers kan være farligt at håndtere.

Kontakt os for at høre mere på 50 99 41 45, eller anvend kontaktformen på siden.

HN VVS Teknik i Høje Taastrup udfører ofte opgaver, som inkluderer gasinstallationer. Derfor har vi som autoristeret VVS installatør et team med masser af erfaringer. 

Vi har bl.a. erfaring med følgende opgaver: 

  • Servicering af gasinstallationer
  • Opsætning af bygas, naturgas eller flaskegas
  • Tilslutning til gasnet
  • Installation af ny gaskedel
  • Installation af gasmåler

Halvfærdig gas­installation

Vi oplever sommetider, at kunder kontakter os, fordi de har været serviceret af en anden VVS-installatør, som har været nødsaget til at stoppe arbejdet, inden opgaven var færdiggjort. Andre oplever at arbejdet ikke er blevet gjort ordentligt. I disse situationer skal man udfylde en færdiggørelses-blanket, som er udarbejdet af Sikkerhedsstyrelsen. Derudover er det vigtigt, at vi laver en gennemgang af det hidtil udførte arbejde, inden vi begynder at arbejde på det. Dette gør vi for at sikre, at love og forskrifter er overholdt.

Skal du have foretaget eller afsluttet en gasinstallation, så kontakt os gerne. Hos HN VVS Teknik er vi erfarne inden for området og har en bred ekspertise i håndtering af gasinstallationer.

Gasinstallation fra en autoriseret gasinstallatør

Fra HN VVS Teknik får du en autoriseret gasinstallatør, der har både kompetencerne og tilladelse til at udføre og arbejde på gasintallationer. Vi har mange års erfaring med gasinstallationer, og vi kommer hurtigt ud og arbejder på din gasinstallation, hvis der skulle være problemer. Hvis du gerne vil have installeret en gaspejs, kan vi også hjælpe med det. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din gasopgave.

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv