Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Gasinstallation

Hos HN VVS i Høje Taastrup er vi autoriseret til at udføre gasinstallationer til både private og erhverv i hele København. Vi er også ofte på akut vvs opgaver i Frederiksberg, nordsjælland og hele Vestegnen. 

Det vigtigt, at at man får fat i en autoriseret VVS´er, når man skal have udført en gasinstallation. Hos HN VVS er vi autoristerede, og med vores VVS- og gasservice kan du være sikker på, at alle regler er overholdt, og at resultatet bliver godt.

Udførelse af gasinstallationer kræver specifik viden, da arbejdet herom ellers kan være farligt at håndtere.

Kontakt os for at høre mere på 50 99 41 45, eller anvend kontaktformen på siden.

HN VVS Teknik i Høje Taastrup udfører ofte opgaver, som inkluderer gasinstallationer. Derfor har vi som autoristeret VVS installatør et team med masser af erfaringer. 

Vi har bl.a. erfaring med følgende opgaver: 

  • Servicering af gasinstallationer
  • Opsætning af bygas, naturgas eller flaskegas
  • Tilslutning til gasnet
  • Installation af ny gaskedel
  • Installation af gasmåler

Halvfærdige gas­installationer

Vi oplever sommetider, at kunder kontakter os, fordi de har været serviceret af en anden VVS-installatør, som har været nødsaget til at stoppe arbejdet, inden opgaven var færdiggjort. Andre oplever at arbejdet ikke er blevet gjort ordentligt. I disse situationer skal man udfylde en færdiggørelses-blanket, som er udarbejdet af Sikkerhedsstyrelsen. Derudover er det vigtigt, at vi laver en gennemgang af det hidtil udførte arbejde, inden vi begynder at arbejde på det. Dette gør vi for at sikre, at love og forskrifter er overholdt.

Skal du have foretaget eller afsluttet en gasinstallation, så kontakt os gerne. Hos HN VVS Teknik er vi erfarne inden for området og har en bred ekspertise i håndtering af gasinstallationer.

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv