Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Fejlfinding


Er der sket en fejl i dit hjem?

Der kan være flere årsager til, at der er sket en fejl i varmeforsyningen til dit hjem, og det afhænger ofte af, hvilken type varme du benytter dig af til daglig. Vi oplever ofte, at vores kunder løber ind i fejl, som de ikke selv kan afgøre, hvor kommer fra. Derfor kan vi komme og foretage en ejendomsservice af dit hjem, hvor vi kan undersøge din varmeforsyning eller specifikke produkter i dit hjem. 

Fejlfinding på din elektronik og VVS

Fejlfinding en metode, der systematisk finder frem til den mulige årsag til problemet. Mulige fejl kan være i vandinstallationer, manglende varme i radiatorer eller andre varmekilder, manglende varmt vand eller mærkelige lyde i hjemmet. Når vi har lokaliseret den konkrete fejl, kan vi vurdere, hvordan problemet skal løses og derefter påbegynde selve problemløsningen. Det kan være centralvarmeanlæg, gulvvarmeanlæg eller andre varmekilder, der er defekte. Vi kan ligeledes håndtere fejl på installationer i køkken og på badeværelse. Vi er autoriserede VVS- og gasinstallatører, og vi kan derfor systematisk og nøjagtigt diagnosticere fejlen og derefter udbedre selvsamme fejl. 

Er der tale om en mere påtrængende fejl, hvor der eksempelvis er risiko for vandskade, kan du kontakte os på vores døgnvagt

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv