Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Gulvvarme


Hvad er gulvvarme?

Gulvvarme er i de seneste år begyndt at blive førstevalget i valg af varme i danskernes hjem. Og det er ikke uden grund. Det er nemlig en behagelig form for opvarmning, da varmen fordeles ligeligt i alle rummene, som øger komforten i hele hjemmet. Det er ligeledes en varmekilde, der kræver meget lidt vedligeholdelsesarbejde. 

Der er flere måder, hvorpå du kan få varme i hjemmets gulve. Varmen kan være vandbåren, og man kan også montere gulvvarmeplader eller varmefordelingsplader, som fordeler varmen.

Flere og flere vælger at udskifte deres radiatorer med gulvvarme, og der er mange fordele ved dette:

  • Det giver større frihed til at indrette rummet, så der ikke er radiatorer der fylder
  • Du undgår kolde fødder
  • Mindre luftcirkulation end ved radiatorvarme
  • Varmen skaber en mere jævn fordeling af varmen
  • Varmen er næsten vedligeholdelsesfrit

Gulvvarme til alle typer gulv 

Vi tilbyder installation af gulvvarme som en del af vores VVS service. Skal du have gulvvarme i henholdsvis køkken, på badeværelse og i stue, så er der nogle forskellige typer underlag, der skal tages hensyn til. Nogle gulvtyper er lettere at gå til end andre, men som autoriserede VVS’ere har vi set lidt af hvert. 

Hos HN VVS Teknik hjælper vi derfor gerne med installationen, uanset hvilke type gulv du har. Det kan være trægulv, betongulv, fliser eller noget helt fjerde. 

Hvor dyrt er det? 

Det er et lidt komplekst spørgsmål, da det er betinget af flere faktorer. Hvis man vil undgå en skyhøj varmeregning, så er det vigtigt, at din bolig er godt isoleret. På den måde undgår du at spilde varmen, hvilket også kan mærkes på varmeregningen. Dårligt isolerede boliger kan ikke nødvendigvis holde på den varme, som gulvvarmen giver. Det er derfor vigtigt at undersøge, inden man beslutter sig for at få installeret varme i gulvet, da investeringen potentielt kan være spildt. 

En anden vigtig faktor for dine varmeudgifter er den type gulvvarme, du vælger. Den elbaserede variant kan være op til tre gange så dyrt som vandbaseret gulvvarme, der er tilsluttet dit fjernvarmeanlæg. Til gengæld er den vandbaserede varme langt billigere, hvorfor det skal ses som en investering, når du vælger det. 

Kan man selv installere gulvvarme?

Du gøre meget af arbejdet selv, hvis du vælger at installere gulvvarme i din bolig. Dog skal du have en fagmand til at lave de tekniske installationer. Heldigvis er vi i HN VVS Teknik autoriserede til at arbejde med denne type installationer samt meget andet. Kontakt os allerede i dag på tlf. 50 99 41 45 og få et uforpligtende tilbud på gulvvarmeinstallation i din bolig.

Vi tilbyder også:

Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv