Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Nyt badeværelse


Et nyt badeværelse er det perfekte valg til dig, der har et gammelt eller nedslidt badeværelse. På den måde kan du få et skræddersyet badeværelse, der passer perfekt til din stil og dine behov. Med hjælp fra HN VVS Teknik imødekommer vi dine ønsker til udseende, funktionalitet og detaljer. 

Nyt badeværelse hos HN VVS Teknik 

Hos HN VVS Teknik er vi autoriserede VVS-installatører, og vi har mange års erfaring med installation af nyt badeværelse. Vi kan imødekomme de fleste behov, så rummet passer perfekt til din families behov. Du kan se vores galleri for tidligere byggeprojekter, som kan bruges til inspiration. 

Etableringen og arbejdet med et nyt badeværelse er noget, som man gerne vil og kan gøre selv. Ofte kræver det kun, at man har hænderne godt skruet på. Men der er nogle ting, som skal overlades til en autoriseret VVS-installatør. Kloak- og afløbsarbejde, gasinstallationer og ændringer på eksisterende installationer er blandt de opgaver, der skal overlades til en autoriseret installatør. Du bestemmer derfor selv, hvor en stor del af opgaven, du selv vil påtage dig. 

Vi kan også sørge for andre installationer, når du skal have etableret et nyt badeværelse. Vi kan f.eks. indbygge gulvvarme på dit badeværelse. 

Nyt badeværelse – Et af hjemmets vigtigste rum

Vi tilbyder holdbare og tilfredsstillende løsninger til badeværelset, uanset hvor meget plads du har. Har du mindre plads, så sørger vi for, at badeværelset fremstår rummeligt og skaber den nødvendige plads til dig og din familie. 

Et badeværelse er ikke blot et badeværelse. Det er et vigtigt rum, hvor man tilbringer meget tid, og funktionalitet og kvalitet skal derfor være i top. Det har vi fokus på, når vi etablerer et nyt badeværelse. Fra HN VVS Teknik kan du regne med en kvalitetsbevidst og rundig installation af vand, el, toilet og meget mere. Derfor er du altid sikret et stærkt resultat, når vi installerer dit nye badeværelse. 

Vi leverer VVS-services til private, og vi tilbyder vores ydelser i Nordsjælland, København og omegn. 

Kontakt os angående dit næste projekt

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud, når du gerne vil have bygget nyt, uanset om der er tale om badeværelse eller køkken. Brug vores kontaktformular, der fremgår til højre på siden.

HN VVS nyt badeværelse

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv