Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Skal du have nyt badeværelse?

Fremstår dit badeværelse gammelt og nedslidt, eller vil du gerne have et badeværelse, der passer lige præcis til din stil, så kan vi hjælpe dig. 

Hos HN VVS Teknik har vi erfaring med installation af badeværelser. I vores service af ejendomme kan vi imødekomme de fleste ønsker, så badeværelset skræddersys dine og din families behov. Du kan også se vores galleri for inspiration til dit nye badeværelse. Vi har ligeledes erfaring med indbygning af gulvvarme, så fortæl os gerne, hvis det er dit ønske. 

Uanset om du har meget eller lidt plads til dit nye badeværelse, så tilbyder vi en løsning, der er holdbar og tilfredsstillende. Har du begrænset plads til et badeværelse, formår vi at udnytte pladsen på bedst mulige vis, så det fremstår rummeligt og giver plads til hverdagen for dig og resten af din husstand. 

For de fleste er et badeværelse nemlig ikke bare et badeværelse. Det er et vigtigt rum, hvor man tilbringer meget tid, og funktionalitet og kvalitet skal derfor være i top. Med vores VVS-service kan du regne med en kvalitetsbevidst og grundig installation af vand, el, armaturer, toilet og meget mere. Du kan tage et kig på vores kampagner og tilbud, hvor du kan se dele af vores udvalg. 

Vi leverer VVS-services til private, og vi sørger for VVS- og ejendomsservices i København, på Vestegnen og i Nordsjælland. 

Kontakt os

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse, og det gør du ved at bruge de kontaktinformationer, der fremgår til højre på siden.

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv