Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Gas hos HN VVS Teknik

Inden for gas tilbyder vi:

Hos HN VVS i Høje Taastrup har vi mange års erfaring med gaspejs og gasinstallationer

Gaspejse må kun montereres af autoristeret VVS-installatør, som er certificeret til at kunne arbejde med gas. Selve installationen af gaspejsen, og aftrækket skal VVS-installatøren stå for. VVS-installatøren skal også stå med gas til pejsen. Dette er både gældende for bygas, flaskegas og naturgas. Vi tilbyder akut VVS-hjælp, så er du i en akut situation, så kontakt os gerne. HN VVS Teknik tilbyder bl.a. døgnvagt VVS i Høje Taastrup, Frederiksberg, Nordsjælland og på hele Vestegnen. 

Regler for gas

Når man arbejder med gas, er det ekstremt vigtigt at sætte sig godt ind i reglerne. Når en VVS-installatør har installeret gaspejsen, skal der laves en funktionstjek. Ved et funktionstjek sikres, at gaspejsen overholder gældende regler og love for brug og installation af gas i hjemmet. Man kan finde de helt konkrete regler og love i gasreglementet, som I kan læse hos Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis man bruger naturgas eller bygas, så skal man huske at anmelde det til leverandøren. Dette sørger VVS-installatøren for at gøre. 

Balaceret aftræk

Når man har investeret i en gaspejs, så er det vigtigt med et aftræk, der trækkes ud i det fri, hvor der bliver tilføjet ilt, og gassen så herefter trækker afgasser ud. Aftrækket er opbygget i komponenter, som sammensættes og tilpasses til byggeriet, hvori selve gaspejsen skal installeres. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv