Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Renovering af dit køkken

Skal dit køkken være mere tidssvarende?

Køkkenet er efterhånden blevet hjemmets helt store samlingspunkt for hele familien, og der stilles derfor store krav til design, funktionalitet og rummelighed. Hvidevarer og køkken kan efter meget brug fremstå slidte og utidssvarende. Derfor er det ikke unaturligt, hvis det efterhånden har brug for en kærlig hånd. 

Vi kan sørge for køkkenrenovering og -udskiftning i præcis dét omfang, du har behov for. Det kan være, at du kun har behov for udskiftning af dine gamle låger til noget, der virker mere moderne, eller måske har du brug for en større renovering af køkkenet. 

Vi har desuden erfaring med varmeinstallation, så mangler du gulvvarme som en del af køkkenrenoveringen, kan du trygt overlade det til os. 

Erfarne VVS- og køkkeninstallatører

Hos HN VVS Teknik har vi mangeårig erfaring med VVS-arbejde og ejendomsservice til private, og vi går altid til opgaven med et godt humør og en stærk faglighed. 

Hvad enten du har behov for levering og montering af nye hvidevarer, bordplader, køkkenskabe eller andet, kan vi håndtere det for dig. Vi bruger langtidsholdbare materialer, så det endelige resultat er noget, du kan regne med. 

Du kan overlade både levering og montering af de nye dele af dit køkken til os. Vi har erfaring med totalentreprise, hvor vi står for alle de nødvendige opgaver til dit projekt, og du derfor slipper for at tage kontakt til forskellige faggrupper. 

Hvis det lyder som noget for dig, kan du finde vores kontaktinformationer til højre på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Akut vvs
HN VVS København
HN VVS Flot køkken

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv