Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Køkkenrenovering


Vi tilbyder køkkenrenovering

Skal dit køkken friskes op? Køkkenet er efterhånden blevet hjemmets helt store samlingspunkt for hele familien, og der stilles derfor store krav til design, funktionalitet og rummelighed. Efter massiv brug kan køkkenet blive slidt og opbrugt. Derfor er det ikke unaturligt, hvis det efterhånden har brug for en kærlig hånd. Med en køkkenrenovering kan du modernisere køkkenet, så det fremstår tidssvarende og flot.

En mindre udskiftning kan gøre en enorm forskel i udseendet, hvor skabene især spiller en stor rolle. Man vælger ofte en renovering fremfor et nyt køkken, fordi man er tilfreds med selve køkkenet, men hvor dets ydre og bevægelige dele er opslidte. Du bibeholder derfor køkkenets fundament. 

Vi sørger for køkkenrenovering i præcis dét omfang, du har behov for. Det kan være, at du blot har behov for udskiftning af låger og skabe til noget nyt, der virker mere moderne. Måske har du brug for en mere omfattende køkkenrenovering, hvor bordplader og hårde hvidevarer også skal udskiftes. Det er op til dig. Vi kan også lave varmeinstallationer, så hvis du f.eks. ønsker indbygning af gulvvarme i forbindelse med din køkkenrenovering, så kan du trygt overlade det til os. 

Renovering af erfarne installatører

Hos HN VVS Teknik har vi mangeårig erfaring med VVS-arbejde og køkkeninstallationer til private, og vi går altid til opgaven med et godt humør og en stærk faglighed. Hvad enten du har behov for levering og montering af nye hvidevarer, bordplader, køkkenskabe eller andet, kan vi håndtere det for dig. Vi skal blot foretage en opmåling af dit køkken, hvorefter vi kan udvælge materialer og montere de nye elementer i dit køkken. 

Der er nogle, der vælger selv at udføre deres køkkenrenovering, og med lidt teknisk snilde kan det sagtens lade sig gøre. Du bør dog være opmærksom på, at der er flere opgaver, du skal overlade til en autoriseret installatør. Vandinstallationer og indgreb på afløb er nemlig ikke noget, som man selv må arbejde på. 

Hvad er prisen på en køkkenrenovering?

Det afhænger af, hvor omfattende en renovering du har i tankerne. Vi er fleksible i vores arbejde med køkkenrenovering, så uanset hvilket køkken du har, så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vi er også fleksible i vores tilbud, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine behov. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du kontakte os via vores formular til højre på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

HN VVS Teknik køkkenrenovering

Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv