Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Energioptimering


Vil du gerne slippe for irriterende høje energiregninger? 

I mange hjem af særligt ældre dato kan der være utidssvarende dele, der gør, at du bruger unødigt meget energi, og dét kan hurtigt ses på din energiregning.

Ved at få foretaget en energioptimering af dit hjem investerer du i, at du kommer høje energiregninger til livs. 

Der er adskillige måder, du kan optimere energiforbruget i dit hjem på. Utidssvarende vinduer og døre kan afgive meget varme, hvilket gør at dine radiatorer eller andre varmekilder arbejder meget forgæves og dermed bruger unødig energi. Derfor kan du få udskiftet vinduerne til nogle nye, energivenlige alternativer. 

Gulvisolering er en anden mulighed, hvis din husstands varme forsvinder ud igennem gulvet. Hvor vanskelig denne type udskiftning er, afhænger af hvilket gulv du har. Yderligere isolering af vægge og loft kan også mindske den månedlige energiregning. Forældede hårde hvidevarer og VVS-installationer kan også være en stor energisynder.

Bor du på Vestegnen, i Københavnsområdet eller i Nordsjælland, og beslutter du dig for en energioptimering af dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har årelang erfaring med VVS-service til private.

Hos HN VVS Teknik kan vi hjælpe med installationen og andre typer VVS-service af dit hjem. Kontakt os gerne for en snak om energioptimering af dit hjem.

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv