Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Energioptimering


Hvad er energioptimering? 

I en tid med store energiregninger er energiforbrug blevet en større del af danskernes bevidsthed. For mange med hjem af ældre dato kan en energioptimering være en solid investering. Det skyldes, at nogle har utidssvarende dele af deres hjem, som forårsager et unødigt høj energiforbrug. I ældre boliger og bygninger med dårlig isolering, forældede vinduer og døre er der mange muligheder for at effektivisere energiforbruget. Ved at få energioptimeret hjemmet sørger man for, at man ikke modtager en unødigt høj energiregning. Energioptimering er derfor blot et overordnet begreb, der dækker over de forbedringer, som man kan lave i hjemmet for at spare på energien. 

Hvordan optimerer man på energien?

Der er adskillige måder, du kan optimere energiforbruget på og dermed reducere den månedlige regning. Du kan efterisolere vægge og loft, hvor du lægger et ekstra lag isolering på den eksisterende isolering. Er vægge eller loft ikke isoleret, er det et oplagt sted at optimere på energiforbruget. En mere omfattende energioptimering kan foretages ved at udskifte utidssvarende vinduer og døre til noget mere energivenligt. 

Gulvisolering er en anden mulighed, hvis din husstands varme forsvinder ud igennem gulvet. Hvor vanskelig denne type udskiftning er, afhænger af hvilket gulv du har. Hvis du har hårde hvidevarer eller VVS-installationer af ældre dato, kan de også være en god energisynder. Selvom de stadig virker efter hensigten, kan det stadig være en god idé at få dem udskiftet.

Nogle husstande benytter stadig forældede varmekilder som f.eks. oliefyr, som bruger enormt meget energi. En udskiftning til varmepumpe er en forholdsvis billig investering, men som hurtigt kan ses på energiregningen. 

Udskiftninger af hjemmet kan lyde dyre, og det er de i og for sig også. Disse typer energioptimering skal dog ses som en investering, hvor der på det lange bane kan gøres store besparelser. 

HN VVS Teknik hjælper med energioptimering

HN VVS Teknik kan foretage din næste energioptimering i dit hjem. Vi kan f.eks. undersøge din bolig for at finde steder, hvor du kan gøre dig besparelser. Vi kan selvfølgelig også sørge for selve energioptimeringen, hvad enten det er udskiftning af hårde hvidevarer, udskiftning af vinduer eller efterisolering, du har behov for. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv