Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Nyt køkken

Står dit nuværende køkken ikke til at redde, eller vil du bare begynde på en frisk?

Så kan HN VVS Teknik sørge for etableringen af et helt nye køkken til dig. 

I vores service af ejendomme lægger vi vægt på, at stilen passer til dit hjem og til de behov og drømme, du har for dit fremtidige køkken. Vi garanterer dig et nyt køkken, hvor designet er tidssvarende, funktionaliteten er i højsædet, og hvor der ikke gås på kompromis med sansen for detaljen. Under køkkenrenoveringen kan vi også indbygge gulvvarme, som vi har meget erfaring med. 

Vi monterer køkkenet professionelt, og med en totalentreprise slipper du for alt besværet ved etableringen af et nyt køkken. 

Køkkenmontering på Vestegnen, i København og Nordsjælland

Ved en service af din ejendom fokuserer vi på at montere køkkenet med henblik på at levere et færdigt køkken, der er fejlfrit og klar til brug, så snart vi er færdige. 

Med udgangspunkt i dine behov implementerer vi detaljer, der er smarte og funktionelle i den daglige brug af køkkenet. Du kan også vælge mellem adskillige typer af skabe, plader, lys m.m., så designet imødekommer den stil, du drømmer om. 

Efter nøje planlægning af monteringsprocessen vil selve etableringen af køkken og vand-, el- og afløbsinstallationer begynde, og køkkenet vil derefter stå færdigt inden for en overskuelig fremtid. Ønsker du gasinstallationer, kan vores autoriserede installatører også sørge for det. Dermed kan du komme i gang med at bruge dit nye køkken hurtigst muligt. 

Står du og overvejer et nyt køkken eller en anden type VVS-service, så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller telefonnummeret til højre på siden. 

Du kan også følge med på vores Facebook-side, hvor vi viser billeder af vores renovations- og byggeprojekter. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Akut vvs
HN VVS København
HN VVS Flot køkken

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv