Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Nyt køkken


Skal du have et nyt køkken?

Nyt køkken kan være en oplagt mulighed for dig, hvor en køkkenrenovering ikke er tilstrækkeligt. Et køkken kan nemlig være så gammelt, at det er nødvendigt med et nyt. Et nyt køkken kan også være en ideel mulighed for at få et køkken, der er skræddersyet og passer perfekt til behov. Valget er af køkken er en stor beslutning, fordi det er et vigtigt rum i hjemmet. Det spiller nemlig en stor rolle i vores hverdag. Derfor er det vigtigt, at design, funktionalitet og detaljer lever op til drømme og behov. 

Etablering af nyt køkken af erfarne installatører

HN VVS Teknik er et VVS-firma med stor erfaring i installering af nyt køkken. Vi tager dig i hånden gennem hele processen, så du er sikret et resultat, der lever op til dine forventninger. Etableringen af et nyt køkken kan nemlig være en omfatende proces, hvor der er mange spørgsmål. Dem skal vi nok hjælp hjælpe dig med, så du kan træffe de rette beslutninger til dit nye køkken. Med vores autoriserede VVS-installatører kan du være sikker på, at arbejdet er udført korrekt, mens du også kan være sikker på, at gældende love og regler overholdes. Nogle opgaver skal nemlig overlades til en autoriseret VVS-installatør, f.eks. indgreb på eksisterende vand- og varmeinstallationer og afløb. 

Når vi bygger et nyt køkken, lægger vi vægt på, at køkkenet er husets hjerte. Vi hjælper med at skabe det rum, du drømmer om. Start derfor med at finde ud af, hvilke behov og drømme du har til køkkenet og de køkkenelementer, der skal indgå i rummet. På den måde kan vi bedst tilrettelægge arbejdet med køkkenet. Vi garanterer dig et køkken, hvor designet er tidssvarende, og hvor det alt er bygget i gode materialer. Under arbejdet med det nye køkken kan vi også indbygge gulvvarme. Det har vi også flere års erfaring med. Vi er autoriserede gasinstallatører, så hvis du ønsker at få installeret gas til f.eks. en gasovn, kan vi også gøre det. 

Under monteringen af et nyt køkken sørger vi for at levere et færdigt resultat. Køkkenet skal være fejlfrit og klar til brug, så snart vi er færdige. På den måde kan du komme hurtigt tilbage til hverdagen. 

Vi hjælper med drømmen om det nye køkken

Hvis du mener, at tiden er inde til et nyt køkken, så kontakt os gennem kontaktformularen til højre på siden.  Vi giver dig et uforpligtende tilbud, hvor prisen er fair og stemmer overens med arbejdets omfang. På den måde kan du få et køkken, der indfrier alle de drømme og forhåbninger, du har. 

Du kan også følge med på vores Facebook-side, hvor vi viser billeder af vores renovations- og byggeprojekter. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv