Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Gaspejs

Autoriseret VVS-installatør

Gaspejse må udelukkende monteres af en autoriseret VVS-installatør, der har tilladelse til at arbejde med gas og er i besiddelse af et gascertifikat. Hos HN VVS er vi uddannede VVS-installatører og kan derfor stå for installationen af gaspejsen, aftrækket samt forsyningen af gas til pejsen. Vi kan foretage installationer af gaspejse med både flaskegas, bygas og naturgas. Sværhedsgraden af processen kan afhænge af, hvilken type gas din husstand benytter sig af, så tag gerne kontakt til os, så vi kan vurdere din situation og rådgive dig. 

Grunden til at det er vigtigt at vælge en autoriseret vvs-installatør er, at meget af arbejdet på tekniske installationer kun må udføres af autoriserede fagmænd. Efter gaspejsen er installeret, er det vigtigt, at der foretages et funktionstjek for at sikre, at installationen af tilkoblingen er udført korrekt. 

Hvis man vælger en, som ikke er autoristeret, kan det få fatale konsekevenser, hvis arbejdet bliver udført forkert.  

Forkerte gasinstallationer kan medføre store brandfare, så det er vigtigt, at de installeres af kompetente og autoriserede VVS-installatører. 

Hvordan fungerer en gaspejs?

En gaspejs benytter gas ved enten at bruge natur- eller flaskegas til forbrændingen. I nogle byer i Danmark finder der bygas eksempelvis København og Aalborg. Nogle gaspejsmodeller kan tilkobles bygas. 

Gaspejse fungerer med en forbrænding i et lukket kredsløb. Det er der flere fordele ved. Gaspejsen har en optimal brugervenlighed. Man behøver ikke at gøre rent efter forbrændingen, som man skal ved de almindelige brændeovne. Dette skyldes, at flammernes niveau og ildens udtryk kan styres gennem en fjernbetjening. Det betyder også, at gaspejsen ikke påvirker rummets indeklima. 

Installation af gaspejs 

Der er adskillige måder, man kan montere en gaspejs på. Fælles for alle løsningerne er, at gaspejsens aftræk skal kunne trænge ud i den frie luft. Gaspejsen består af to rør, hvor det ene tilfører frisks luft til forbrændingen i pejsen, men det andet skiller sig af med afgasserne. 

Tilkoblingen med gasaftræk vil føres igennem enten taget eller facaden. Aftrækket kan sammensættes på en måde, hvor det tilpasses byggeriet, så man sikrer, at der ikke skal foretages nogen omfattende ombygning. Det kan endda tilkobles eksisterende pejse i mange tilfælde. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv