Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Gaspejs


Gaspejs – Autoriseret VVS- og gasinstallatør

En gaspejs skal monteres af en autoriseret installatør, som har tilladelse til og erfaring med at arbejde med gas. Hos HN-VVS Teknik er vi i besiddelse af et gascertifikat og uddannede til at arbejde med gas. Vi kan derfor stå for installationen af din gaspejs, aftrækket samt forsyningen af gas til pejsen. Vi kan foretage installationer af pejse med både flaskegas, bygas og naturgas. Sværhedsgraden af processen kan afhænge af, hvilken type gas din husstand benytter sig af, så tag gerne kontakt til os, så vi kan vurdere din situation og rådgive dig. 

Grunden til at det er vigtigt at vælge en autoriseret VVS- og gasinstallatør er, at meget af arbejdet på tekniske installationer kun må udføres af autoriserede fagmænd. Efter pejsen er installeret, er det vigtigt, at der foretages et funktionstjek for at sikre, at installationen af tilkoblingen er udført korrekt. 

Hvis ikke man vælger en autoriseret gasinstallatør, kan det, foruden at være i modstrid med reglerne, resultere i store konsekvenser. Forkerte gasinstallationer kan medføre store brandfare, så det er vigtigt, at de installeres af kompetente og autoriserede VVS-installatører. 

Hvordan fungerer en gaspejs?

En gaspejs benytter gas ved enten at bruge natur- eller flaskegas til forbrændingen. I nogle byer, f.eks. København og Aalborg, benyttes der bygges, som kan tilkobles visse gaspejse. 

Pejsen fungerer med en forbrænding i et lukket kredsløb. Det er der flere fordele ved. Pejsen har en optimal brugervenlighed. Man behøver ikke at gøre rent efter forbrændingen, som man skal ved de almindelige brændeovne. Dette skyldes, at flammernes niveau og ildens udtryk kan styres gennem en fjernbetjening. Det betyder også, at pejsen ikke påvirker rummets indeklima. 

Hvorfor få monteret en gaspejs?

Der er flere fordele ved at få monteret en gaspejs, som er din perfekte tilføjelse til dit hjem. Du kan kombinere både stil og funktionalitet. Gaspejse er nemme at betjene, hvor du nemt kan tænde, regulere og slukke ilden efter dit behov.

En pejs med gas brænder renere end en traditionel pejs, hvilket betyder, at der ikke er behov for rengøring af aske og snavs. De afgiver heller ikke partikler eller røg, hvilket gør dem miljøvenlige og allergivenlige.

De er en pålidelig kilde til opvarmning og kan nemt og hurtigt sprede varme i rummet. Du kan nyde hyggeligt nærvær og samtidig spare på energiomkostningerne. Gaspejse er udstyret med sikkerhedsfunktioner som automatisk afbrydelse ved overophedning eller hvis flammen skulle slukke uventet.

Installation af pejsen

Der er adskillige måder, man kan montere pejsen på. Fælles for alle løsningerne er, at gaspejsens aftræk skal kunne trænge ud i den frie luft. Gaspejsen består af to rør, hvor det ene tilfører frisks luft til forbrændingen i pejsen, men det andet skiller sig af med afgasserne. 

Tilkoblingen med gasaftræk vil føres igennem enten taget eller facaden. Aftrækket kan sammensættes på en måde, hvor det tilpasses byggeriet, så man sikrer, at der ikke skal foretages nogen omfattende ombygning. Gaspejsen kan endda tilkobles eksisterende pejse i mange tilfælde. 

Få hjælp til din gaspejs med HN VVS Teknik 

HN VVS Teknik er din pålidelige ekspert inden for VVS-løsninger, og vi er specialister i at montere gaspejse for at skabe en hyggelig og varm atmosfære i dit hjem. Når du vælger os til at udføre installationen, kan du være sikker på, at du får en professionel service og et resultat af højeste kvalitet. 

Vores erfarne VVS-teknikere har ekspertisen til at installere din pejs så sikkert og effektivt som muligt. Vi tager os med andre ord af hele processen, og vi laver en grundig inspektion af hjemmet, så vi sikrer os, at installationen følger alle regler. Udover en tryg installationen kan vi også give dig rådgivning og vejledning til, hvordan du kan vælge den perfekte pejs til dit hjem. Og vi sørger selvfølgelig for at tilpasse din personlige smag og indretning.

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv