Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Køkken


Skal du ét skridt nærmere din store køkkendrøm?

HN VVS Teknik kan hjælpe dig, hvis du har brug for en VVS i forbindelse med nyetablering og renovering af køkkener. Vi har mange års erfaring med VVS-arbejde, og vi går på arbejde med et smil på læben.

Vores mission er, at du som kunde også vil have smil på læben, når vi går derfra. Vi går ikke på kompromis med  kvaliteten af vores arbejde, og vi yder en god service hver gang. Det handler om dig og dit projekt, så du vil altid være i centrum. Dette gælder det arbejde, vi laver, de produkter, vi leverer og i dialogen med dig.

Mange danskere bruger deres køkken hver dag og det bliver mere populært, at det er centrummet i hjemmet. Det er et af de travleste rum i hjemmet, så derfor skal det være både smukt og funktionelt, hvor der ikke bliver gået på kompromis. Derfor skal der tænkes nøje over detaljerne, og dét kan vi hjælpe med. Hvad enten du trænger til et helt nyt køkken, eller der skal foretages en modernisering af dit nuværende køkken, står vi klar. 

Kvalitet er det vigtigste, og vi holder derfor fokus på at lave solide og langtidsholdbare løsninger, når vi udarbejder VVS-arbejde. For os gælder det, at du er glad og at løsningen holder i lang tid.

Skal vi hjælpe dig med dit fremtidige køkken? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan både udfylde kontaktformularen til højre, give os et kald eller sende en besked på mail. Vi besvarer din henvendelse inden for 24 timer, hvis du henvender dig på skrift.

Vi tilbyder også:

Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Akut vvs
HN VVS København
HN VVS Flot køkken

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv