Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Om HN VVS

Som kunde hos os vil du være i trygge hænder.
Vil du vide mere, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på 50 99 41 45.

Hos HN VVS hjælper vi kunder med servicering af ejendomme i København, Frederiksberg, Vestegnen og Nordsjælland. Vi laver alt indenfor badeværelse og køkken renovering. HN VVS tilbyder professionelt VVS-arbejde med høj faglig kompetence.

Vores faglærte VVS-installatører har mange års erfaring. Vi lytter altid til vores kunders behov og vejleder dem så godt som muligt. Om det er udskiftning af varmekilder som fjernvarme, gasfyr, varmepumper, blødgøringsanløg eller totalrenovering.

Hos HN VVS er ingen opgave for lille og vores faglærte VVS-installatører laver alt inden for VVS-arbejde. Vi laver alt indenfor følgende: Badeværelser, Gulvvarme, Tilbygninger, Radiatorer, Renoveringer, Energioptimering og Ejendomme.

Hvis du skal igang med at renovere, lave om eller overvejer du at forny dit hjem? Så kontakt HN VVS. Vi sørger for at du får den bedste rådgivning og det største udvalg. Vi er med i hele processen alt fra udvælgelse af det korrekte materiale til montering og til at du står tilbage med det færdige resultat.

Hos os får du den bedste rådgivning, inspiration og det største udvalg – alt sammen samlet et sted. Vi hjælper dig hele vejen, lige fra du skal i gang med at søge inspiration til udvælgelse af de rigtige produkter, montering og helt indtil, du står tilbage med det færdige resultat.

Få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.

Skriv til os

Ring 50 99 41 45

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv