Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Vandskade


Vandskade kan gøre store skader på indbo

Vandskader kan gøre betydelig skade på hele din bolig, hvis det ikke håndteres i tide. Ofte kan en vandskade være opstået inde bag dine vægge eller andre steder, som gør det svært at opdage i rette tid. Hvis vandet fosser eller drypper ud af røret over længere tid, kan det gøre stor skade på din bolig. Hvis det er tilfældet, kan en mere omfattende istandsættelse af ejendommen være nødvendig.  Når du har opdaget skaden, bør du derfor tilkalde hjælp omgående. Når du først opdager skaden, bør du derfor håndtere det og tilkalde hjælp omgående. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan forebygge alvorlige skader på din bolig. 

ÉN VANDSKADE BLIVER OFTE TIL FLERE

HN VVS Teknik er et erfarent VVS-firma, som har mange års erfaring med udbedring af fejl i hjemmet. Det gælder naturligvis også ved sprængt vandrør, utætte installationer og andre slags vandskade. Vandrør har også en udløbsdato, og hvis dit hjem eller bebyggelse er udstyret med gamle vandrør, kan risikoen for gentagne skader være større. Hvis ikke de udskiftes, kan det resultere i flere utætheder og eventuel vandskade, hvis det ikke håndteres i tide. 

Hvis du endnu ikke har været ramt af utætheder eller skader, men har gamle vandrør, så kan du med fordel få rørene undersøgt. Selv hvis rørene ser fine ud på ydersiden, kan tilfældet være et andet på indersiden. En forebyggende undersøgelse fra en autoriseret VVS’er kan være rigtig vigtig. Vandskader kommer ikke blot fra utætte eller sprængte vandrør. Utætheder i taget, der ikke opdages og håndteres rettidigt, kan også være enormt skadeligt. Det kan resultere i vand- og fugtskader, som kan blive en dyr fornøjelse, ligesom det kan være til fare for beboernes helbred.

Det er derfor vigtigt, at du retter henvendelse til en autoriseret VVS-installatør, der kan undersøge og udskifte rørene. Hos HN VVS er vi autoriserede til at arbejde med afløb, rør og kloak, og vi sørger for at gennemgå dine rør grundigt. 

HVORDAN FOREBYGGER MAN VANDSKADER?

Hvis du forventer voldsomt regnvejr, kan du med fordel undersøge din bolig på forhånd for at se, om der er nogle åbenlyse fejl eller problemer. Du kan også få indbygget en vandalarm på dine rør. Alarmen aktiveres, når den registrerer vandspil fra f.eks. rør og haner.

Nogle vandalarmer fungerer som en røralarm, mens andre kan notificere dig på telefonen. På den måde får du den bedste forudsætning for at kunne handle i tide ved sprængt vandrør og potentiel vandskade.

Hvis uheldet allerede er ude, og det eksempelvis er i forbindelse med et sprængt vandrør, en vandskade på badeværelset eller i køkkenet. Vi kommer derfor med 5 gode råd, til hvordan en akut vandskade kan håndteres.

5 gode tips til håndtering af akut vandskade

Hvis du frygter en vandskade og gerne vil være påpasselig, er følgende fem tips en god måde at minimere risikoen på:

  1. Sluk for vandforsyningen
  2. Find kilden til vandskaden
  3. Slip af med vandet
  4. Start tørringsprocessen
  5. Forebyg fremtidige lækager

Kontakt din forsikring

Har du en husforsikring, kan du som udgangspunkt forvente, at den dækker de fleste skader. Det gælder f.eks. reparationer og renoveringer af rørsystemer, maling og istandsættelse af indbo. Forsikringen dækker dog ofte kun dén væg, der er direkte berørt af vandskade. Derfor skal du selv betale for yderligere arbejde som følge af skaden. 

Du bør altid anmelde skaden til dit forsikringsselskab hurtigst muligt. De kan altid give dig det bedste svar på, om skaden dækkes af forsikringen eller ej. Dækningen afhænger af den enkelte forsikring.

ER DU RAMT AF AKUT VANDSKADE?

Ved en akut vandskade er hurtig respons af altafgørende betydning. Hos HN VVS Teknik er vi et pålideligt VVS-firma, som tilgængelige døgnet rundt. Vi finder kilden til problemet og sørger for, at lækagen stoppes, så du ikke risikere yderligere skader.

Du kan kontakte HN VVS Teknik, hvis du har brug for hjælp – hele døgnet rundt. Du kan nemlig kontakte os på vores døgnvagt, hvis du er ramt af en alvorlig skade på et ubelejligt tidspunkt. Vi stopper hurtigt lækagen og kan efterfølgende udskifte rørene. 

FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Ved vandskade og andre akutte problemer rykker vi ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. 

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem, og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv