Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Vandskade


Vandskade kan gøre store skader på indbo

Vandskader kan gøre betydelig skade på hele din bolig, hvis det ikke håndteres i tide. Ofte kan en vandskade være opstået inde bag dine vægge eller andre steder, som gør det svært at opdage i rette tid. Hvis vandet fosser eller drypper ud af røret over længere tid, kan det gøre stor skade på din bolig. Hvis det er tilfældet, kan en mere omfattende istandsættelse af ejendommen være nødvendig.  Når du har opdaget skaden, bør du derfor tilkalde hjælp omgående. Når du først opdager skaden, bør du derfor håndtere det og tilkalde hjælp omgående. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan forebygge alvorlige skader på din bolig. 

ÉN VANDSKADE BLIVER OFTE TIL FLERE

HN VVS Teknik er et erfarent VVS-firma, som har mange års erfaring med udbedring af fejl i hjemmet. Det gælder naturligvis også ved sprængt vandrør og andre slags vandskade. Vandrør har også en udløbsdato, og hvis dit hjem eller bebyggelse er udstyret med gamle vandrør, kan risikoen for gentagne vandskader være større. Hvis ikke de udskiftes, kan det resultere i utætheder og eventuel vandskade. 

Hvis du endnu ikke har været ramt af vandskade, men har du gamle vandrør, så kan du med fordel få rørene undersøgt. Selv hvis rørene ser fine ud på ydersiden, kan tilfældet være et andet på indersiden. En forebyggende undersøgelse fra en autoriseret VVS’er kan være særdeles vigtig. Vandskader kommer ikke blot fra utætte eller sprængte vandrør. Utætheder i taget, der ikke opdages og håndteres rettidigt, kan også være enormt skadeligt. Det kan resultere i vand- og fugtskader, som kan blive en dyr fornøjelse, ligesom det kan være til fare for beboernes helbred.

Det er derfor vigtigt, at du retter henvendelse til en autoriseret VVS-installatør, der kan undersøge og udskifte rørene. Hos HN VVS er vi autoriserede til at arbejde med afløb, rør og kloak, og vi sørger for at gennemgå dine rør grundigt. 

HVORDAN FOREBYGGER MAN VANDSKADER?

Hvis du forventer voldsomt regnvejr, kan du med fordel undersøge din bolig på forhånd for at se, om der er nogle åbenlyse fejl eller problemer. Du kan også få indbygget en vandalarm på dine rør. Alarmen aktiveres, når den registrerer vandspil fra f.eks. rør og haner. Nogle vandalarmer fungerer som en røralarm, mens andre kan notificere dig på telefonen. På den måde får du den bedste forudsætning for at kunne handle i tide ved sprængt vandrør og potentiel vandskade.

HVAD DÆKKER FORSIKRINGEN OVER?

Har du en husforsikring, kan du som udgangspunkt forvente, at den dækker de fleste skader. Det gælder f.eks. reparationer og renoveringer af rørsystemer, maling og istandsættelse af indbo. Forsikringen dækker dog ofte kun dén væg, der er direkte berørt af vandskade. Derfor skal du selv betale for yderligere arbejde som følge af skaden. Derfor bør du anmeldelse skaden til forsikringsselskabet hurtigst muligt. På den måde kan du sikre dig, at forsikringen faktisk dækker ulykken. Omfanget af dækningen i din forsikring varierer nemlig fra aftale til aftale. 

ER DU RAMT AF AKUT VANDSKADE?

Det er vigtigt at tage hånd om vandskade hurtigst muligt. Du kan kontakte HN VVS Teknik, hvis du har brug for hjælp – hele døgnet rundt. Du kan nemlig kontakte os på vores døgnvagt, hvis du er ramt af en alvorlig skade på et ubelejligt tidspunkt. Vi har erfaring med både undersøgelse og udskiftning af vandrør, så du kan trygt overlade ethvert stykke arbejde til os. 

FÅ ET GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Ved vandskade og andre akutte problemer rykker vi ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. 

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem, og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv