Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS Rødovre

BRUG FOR HJÆLP TIL VVS I RØDOVRE?

HN VVS Teknik er et VVS firma beliggende i Høje Taastrup med kompetente, autoriserede VVS-installatører. Vi kører gerne ud og hjælper med VVS i Rødovre og omegn. Vi tilbyder en lang række ydelser inden for VVS. 

VVS firma i rødovre

Når man går i gang med et VVS-projekt, så er der meget arbejde, som man føler, at man selv kan udføre. Vi vil dog altid anbefale, at du tager fat i et autoriseret VVS-firma, der har erfaring med at arbejde med komplekse installationer. Har du brug for VVS i Rødovre, er HN VVS Teknik den ideelle løsning til dine behov. 

De fleste projekter kan blive for omfattende, og sommetider er det endda et krav, at en VVS’er udfører arbejdet. Du må f.eks. ikke selv montere kloak- og afløbsrør, ligesom du heller ikke må tilslutte gulvafløb selv. I så fald er det afgørende, at du finder en VVS’er, der kan håndtere selv de mest komplekse opgaver. 

Vi kan tilbyde mange forskellige opgaver inden for VVS i Rødovre og omkringliggende byer til både erhvervs- og privatkunder. Vi er dit lokale firma, når du har brug for hjælp til VVS på Vestegnen. Nogle af de opgaver, vi kan hjælpe med, er: 

Drømmer du om et nyt køkken eller badeværelse, kan vi derfor hjælpe dig. Vi tilbyder vores ydelser inden for VVS i hele Rødovre og store dele af Sjælland. Vi hjælper med at bygge et badeværelse eller køkken, der indfrier alle dine ønsker og behov. Vi kan tilbyde alt fra renovering til nyetableringer. Vi benytter os af adskillige samarbejdspartnere i renoveringsarbejdet.

VVS I RØDOVRE OG OMEGN

Oveni vores omfattende VVS-tjenester tilbyder vi også rådgivning og vejledning. Vores specialiserede VVS-installatører hjælper dig gennem hele processen, hvad enten du har et stort projekt i tankerne, eller hvis du skal have ordnet et VVS-problem i hjemmet. Vi stræber efter at opbygge langvarige kundeforhold og sætter kundetilfredshed i højsædet.

Vi tilbyder hjælp med VVS i Rødovre, men også i Hvidovre, Brøndby og Taastrup og mange andre steder. Vi dækker store dele af Københavnsområdet og Nordsjælland, og vi vil med glæde hjælpe dig med vores omfattende VVS-arbejde. Hvis du har brug en pålidelig service til en fornuftig pris, så er vi den ideelle samarbejdspartner. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du mangler VVS til dit næste projekt, så kontakt os for en uforpligtende snak om projektet og dets omfang. Vi hjælper gerne med din VVS i Rødovre, så tøv ikke med at kontakte os, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud. 

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv