Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS Rødovre

BRUG FOR HJÆLP TIL VVS I RØDOVRE?

HN VVS Teknik er et VVS firma beliggende i Høje Taastrup med kompetente, autoriserede VVS-installatører. Selvom vi er beliggende i Høje Taastrup, kan vi køre ud fra vores kontor og tilbyde ydelser på resten af Vestegnen. Vi kan derfor også tilbyde VVS i Rødovre. 

DIT FIRMA TIL VVS I RØDOVRE

Der er meget VVS-arbejde, man selv kan ordne, men der er også nogle projekter, der kan blive for omfattende. I nogle tilfælde er det påkrævet, at en VVS’er udfører arbejdet, herunder ved kloakarbejde og visse vandinstallationer. Vi kan tilbyde mange forskellige slags VVS i Rødovre. Vi kan udføre arbejdet til dit næste store renoverings- eller byggeprojekt i din husstand, men vi tilbyder også reparationer på fejl og skader i dit hjem. Vi ved, hvor forstyrrende skader og fejl i installationer i hjemmet kan være. Derfor bestræber vi os på at komme ud og håndtere problemet så hurtigt som muligt, når I kontakter os. Vi kan hjælpe i Rødovre og omegn. 

Drømmer du om et nyt køkken eller badeværelse, der passer præcis til dine behov, så kan vi hjælpe med at realisere dem. Vi kan tilbyde alt fra renovering til nyetableringer. Vi benytter os af adskillige samarbejdspartnere i renoveringsarbejdet, og i forbindelse med totalentreprise formidler vi kontakten til alle relevante fagmænd. Intet overlades til tilfældighederne, når vi hjælper med din VVS i Rødovre og omegn.

VVS RØDOVRE – AUTORISEREDE EKSPERTER TIL DIT BEHOV

Det er vigtigt, at man vælger rigtigt, når man vælger VVS’er til at løse problemer med VVS. Et ordentligt stykke arbejde er langtidsholdbart og solidt, mens dårligt udført arbejde skal laves om. Vælg derfor et VVS-firma med den rette erfaring og ekspertise. Vi kan hjælpe dig med alle problemer og ønsker vedrørende VVS i Rødovre og omegn. 
 

Vores erfarne team af dygtige VVS-teknikere er dedikeret til at levere kvalitetsarbejde og en pålidelig service. Uanset om du har brug for akut VVS-assistance, VVS-installationer, reparationer eller vedligeholdelse, så er vi det rette valg for dig.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en velfungerende VVS-installation i dit hjem eller virksomhed. Derfor tilbyder vi en bred vifte af tjenester, herunder reparation af utætte rør, tilstopninger, installation af varmesystemer, badeværelser, gasinstallationer og meget mere.

Vi giver dig derfor  en tryghed i, at de har den nødvendige erfaring og ekspertise til at udføre arbejdet. Vi har erfaring med at tilbyde vores kunder en masse forskellige slags hjælp til VVS i Rødovre, på Vestegnen og i Københavnsområdet. Vi beskæftiger os f.eks. med gasservice, varmeservices, badeværelse og køkken – og meget mere. 

Kontakt os

Hvis du mangler VVS til dit næste projekt, så kontakt os for en uforpligtende snak om projektet og dets omfang. Vi hjælper gerne med din VVS i Rødovre, så tøv ikke med at kontakte os, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud. 

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv