Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS Rødovre

Lokal VVS i Rødovre 

HN VVS Teknik er et VVS firma beliggende i Høje Taastrup med kompetente, autoriserede VVS-installatører. Selvom vi er beliggende i Høje Taastrup, kan vi køre ud fra vores kontor og tilbyde ydelser på resten af Vestegnen. Vi kan derfor også tilbyde VVS i Rødovre. 

Hvilke VVS-arbejde tilbyder vi?

Der er meget VVS-arbejde, man selv kan ordne, men der er også nogle projekter, der kan blive for omfattende. I nogle tilfælde er det påkrævet, at en VVS’er udfører arbejdet, herunder ved kloakarbejde og visse vandinstallationer. Vi kan tilbyde mange forskellige slags VVS i Rødovre. Vi kan udføre arbejdet til dit næste store renoverings- eller byggeprojekt i din husstand, men vi tilbyder også reparationer på fejl og skader i dit hjem. Vi ved, hvor forstyrrende skader og fejl i installationer i hjemmet kan være. Derfor bestræber vi os på at komme ud og håndtere problemet så hurtigt som muligt, når I kontakter os. 

Drømmer du om et nyt køkken eller badeværelse, der passer præcis til dine behov, så kan vi hjælpe med at realisere dem. Vi kan tilbyde alt fra renovering til nyetableringer. Vi benytter os af adskillige samarbejdspartnere i renoveringsarbejdet, og i forbindelse med totalentreprise formidler vi kontakten til alle relevante fagmænd. 

Autoriseret VVS’er i Rødovre

Det er vigtigt, at man vælger rigtigt, når man vælger VVS’er. Et ordentligt stykke arbejde er langtidsholdbart og solidt, mens dårligt udført arbejde skal laves om. Vælg derfor et VVS-firma med den rette erfaring og ekspertise. 

Hos HN VVS Teknik har vi autoriserede installatører, som giver dig en tryghed i, at de har den nødvendige erfaring og ekspertise til at udføre arbejdet. Vi har erfaring med at tilbyde vores kunder en masse forskellige slags VVS til i Rødovre, på Vestegnen og i Københavnsområdet. Vi beskæftiger os f.eks. med gasservice, varmeservices, badeværelse og køkken

Kontakt os

Hvis du mangler VVS til dit næste projekt, så kontakt os for en uforpligtende snak om projektet og dets omfang. Vi hjælper gerne med din VVS i Rødovre, så tøv ikke med at kontakte os, og så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud. 

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv