Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Ejendomsservice

Få foretaget en service af din ejendom

HN VVS Tekniks garvede VVS-installatører har mange års erfaring med alt inden for servicering af ejendomme og VVS-serice til private. For vores faglære VVS’ere er ingen opgave hverken for stor eller for lille. 

Du kan have behov for større VVS-opgaver som montering af nyt køkken eller badeværelse, eller måske du har behov for at få udbedret mindre fejl i din husstand. Uanset hvor omfattende et projekt, du kaster dig ud i, kan vi bistå dig i hele processen med alt fra rådgivning til eksekvering. 

Vi udfører bl.a.:

Fælles for alle vores løsninger og services er, at vi lytter til dine behov og så vidt muligt imødekommer dem. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil have et uforpligtende og skræddersyet tilbud, der matcher dine behov. Ofte kan der være behov for, at vi kommer forbi og får overblik over opgavens omfang, før vi kan give en klar vurdering af proces, pris og tidsestimat.

Hvis du er ramt af akutte skader og har behov for en ejendomsservice, kan du desuden kontakte os på vores døgnvagt. Uanset hvad opgaven måtte være, kan du forvente service og resultat af høj kvalitet med afsæt i vores faglighed og stoltheden af vores arbejde. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Akut vvs
HN VVS København
HN VVS Flot køkken

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv