Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS Høje Taastrup

Lokal VVS’er i Høje Taastrup og Taastrup

HN VVS Teknik er dit lokale VVS-firma i Høje Taastrup og omegn. Vi har igennem lang tid ydet VVS-service til private i lokalområdet. Vi er vi stolte af og vil fortsætte med. Hvis du ikke bor i Høje Taastrup, kan vi stadig hjælpe dig. Vi arbejder også på projekter og problemer med VVS i København, på Vestegnen og i Nordsjælland. 

Har du påbegyndt eller overvejer at begynde på et nyt projekt i din husstand, hvor der er behov for en VVS’er? Så overlad det trygt til os. Vores kyndige og autoriserede personale er klar. Vi giver dig en fornem VVS-service med et smil på læben, og vi er sikre på, at det er noget, du bliver tilfreds med. Hos HN VVS Teknik lægger vi nemlig vægt på, at kundens behov er omdrejningspunktet for vores arbejde. Derfor rådgiver vi jer selvfølgelig også igennem hele processen. 

Vi giver dig et hurtigt og uforpligtende tilbud på opgaven, når du ringer eller skriver til os. Efterfølgende planlægger vi opgaven i fællesskab. 

VVS i Taastrup

Vi tilbyder og har erfaring med en lang række VVS-services. Vi arbejder bl.a. med gasservice- og installation, renovering af badeværelse og renovering af køkken. Fælles for samtlige løsninger, at vi lytter til dine behov og efter bedste evne forsøger at efterkomme dem. For os er tydelig kommunikation mellem os og kunden fuldkommen afgørende. På dén måde sikrer vi os, at forventningerne er afstemt, inden arbejdet påbegyndes. Det gælder for alle vores opgaver. 

Kontakt

Har du nogle VVS-problemer, der skal løses eller nogle drømme, der skal indfries? Så lad os klare din VVS i Taastrup. Kontakt os allerede i dag for en snak og et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv