Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS-Service


Der er få ting, der er værre, end når sker fejl på dit dine el- og VVS-installationer. Med regelmæssig VVS-service og vedligeholdelse af din bolig kan du komme adskillige problemer i forkøbet. Så kan vedligeholdelse og eventuelle reparationer foretages, inden mere alvorlige problemer og skader, som f.eks. vandskader, sker. 

VVS-Service hos HN VVS Teknik

HN VVS Teknik er et erfarent og kompetent VVS-firma med mange års erfaring inden for VVS-service, reparationer og vedligeholdelse. Vi har kompetencer inden for alt, der har med vand- og varmeinstallationer at gøre. Vi er desuden autoriserede VVS- og gasinstallatører, hvilket betyder at vi kan vedligeholde og arbejde på eksisterende gas– og vandinstallationer. Vi kan derfor vedligeholde dine afløb, rørsystemer og gasinstallationer. Det samme gør sig gældende, hvis du har et varmeanlæg, der har brug for løbende service og vedligeholdelse. 

Ved en løbende vedligeholdelse og VVS-service af installationer og indbo kan der også være penge at spare. I ældre bebyggelser kan der nemlig være mulighed for energioptimering, hvor vi kan vedligeholde eller udskifte dele af dit indbo. På den måde bliver energien i hjemmet brugt mere effektivt, og det vil vise sig på energiregningen. Hvis du synes dit energiforbrug synes højt, kan en service være relevant for dig.

VVS, hvor du bor

Vi tilbyder VVS-løsninger i Nordsjælland og København og omegn, og vi kan hurtigt og effektivt komme ud til dig. Vi kører gerne den ekstra længde, når vi udfører VVS for private, hvis du har behov for service. 

Har du behov for akut VVS-service?

Nogle gange er VVS-problemerne så påtrængende, at der er behov for en akut VVS-service. De akutte problemer forekommer ofte på ubelejlige tidspunkter. Hos HN VVS Teknik har vi en døgnvagt. Det betyder, at du ikke behøver at indrette dig efter den lokale VVS’ers åbningstider. Vi kommer ud, når VVS-behovet er så omfattende, at det ikke kan vente, og vi tilbyder også denne løsning i Nordsjælland såvel som København og omegn. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv