Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS Hillerød


Din VVS i Hillerød

Lad os om din VVS i Hillerød og omegn. HN VVS Teknik er et professionelt firma, der kan stå for din VVS i Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi har gennem lang tid tilbudt vores ydelser i dette område, og det vil fortsætte med. Har du nogle fejl i dine varme- eller vandinstallationer, er radiatoren gået i stykker eller har du brug for hjælp til dit næste store VVS-projekt i hjemmet? Så kan HN VVS Teknik højst sandsynligt hjælpe dig i Hillerød og omegn. Vi har erfaring og ekspertise inden for adskillige VVS-projekter, herunder:

Vi er autoriserede VVS-installatører, hvilket skaber en tryghed i, at vi er professionelle, kompetente og udlærte inden for det, vi arbejder med. Du kan derfor trygt overlade vandinstallationer, gasintallationer og rørarbejde til os, næste gang du skal have udført VVS i Hillerød. Med os ved din side kan du altid forvente et solidt resultat. Vi giver dig et hurtigt og uforpligtende tilbud på opgaven, når du kontakter os på telefon eller mail. 

Vi klarer alt VVS i Hillerød

Om du har behov for en mindre reparation eller en større renovering af dit hjem, så står HN VVS Teknik klar til at hjælpe med VVS i Hillerød. Vi har erfaring med alle typer opgaver, så du kan altid forvente et solidt resultat. 

Vi har bred erfaring med renovering og etablering af badeværelse og køkken. Kontakt os derfor gerne, hvis du står med en drøm om et nyt køkken eller badeværelse. Så vil vi gøre vores ypperste for, at drømmen kommer til virkelighed. 

Vi forsøger altid at give et tilbud, som kun er skræddersyet til det, du har behov for. Vi mener nemlig, at gennemsigtighed og tillid er nøglen til et stærkt samarbejde.  På den måde undgår du ubehagelige overraskelser. Vores priser er fair og konkurrencedygtige, og vi forsøger altid at overholde deadlines. Men det vigtigste er, at det færdige resultat er af den rette kvalitet. Derfor bruger vi også gerne længere tid på projektet, hvis det er nødvendigt. 

Kontakt os 

Har du behov for VVS service i Hillerød? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan klare lidt af hvert. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv