Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS Ballerup


VVS Ballerup – få hjælp til dit projekt

Har du brug for hjælp til VVS i Ballerup eller omegn? Så kan vi hos HN VVS Teknik hjælpe med de fleste opgaver. Uanset om det er en reparation, et større VVS-projekt eller en installation, du skal bruge, kan vi hjælpe dig. 

Vi er et VVS-firma, der har mange opgaver og flere års erfaring på bagen. Vi kan hjælpe med ydelser inden for VVS i Ballerup og omegn. Vi kan hjælpe med et bred vifte af ydelser i hele området. Vi er certificerede VVS-installatører, hvilket vil sige, at vi kan hjælpe med indgreb og udskiftninger på varme- og vandinstallationer. 

Vi har også erfaring med VVS-opgaver som renoveringer af badeværelse og køkken. Vi er også autoriseret til at arbejde med gas og gasinstallation, så har du brug for gaspejs i stuen eller andre steder, kan vi hjælpe med det. Vi er med andre ord et erfarent VVS-firma, som kan hjælpe med alle VVS-opgaver.

  Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og hvor meget det koster, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. 

  VVS-installatører til dit projekt

  Hos HN VVS Teknik tilbyder vi skræddersyede løsninger til enhver opgave. Det betyder, at du altid har et VVS-firma ved din side, som er sat helt ind i dine behov. Vi tilbyder hjælp med VVS i Ballerup såvel som resten af hovedstadsområdet. 

  Hvad enten det er en mindre opgave eller en større renovering, du har brug for, så kan vi hjælpe dig. Vi arbejder målrettet for at realisere dine VVS-drømme. 

  Vi går ind til enhver opgave med et smil og ekspertise, og vi lytter selvfølgelig til dine ønsker og behov, inden vi sætter igang. Vi starter sagen hurtigst muligt, eller når det passer dig bedst. Vi forstår, at hver opgave er unik, og derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker og behov. Vi bruger dog også vores ekspertise til at vejlede dig om den bedste løsning. 

  Få hjælp til VVS i Ballerup

  Uanset hvilke opgaver inden for VVS, som du har brug for hjælp til, kan vi hjælpe dig. Vores dedikerede team af autoriserede VVS-installatører er klar til at håndtere din opgave. Vi har efterhånden prøvet lidt af hvert inden for VVS, så vi kan også hjælpe dig. Har du brug hjælp til VVS i Ballerup? Kontakt os allerede i dag. 

  Skriv til os ved hjælp af kontaktformularen eller ring til os. Vi glæder os til at høre fra dig. 

  VVS Ballerup

  Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

  Kontakt os

  Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

  Ring på 50 99 41 45

  Få et gratis uforpligtende tilbud

  Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
  Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

  HN VVS

  Bregneholmen 5
  2630 Taastrup

  CVR: 40023798

  Følg os

  ×
  Ring op
  Skriv