Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Badeværelsesrenovering


Badeværelsesrenovering er oplagt for dig, der trænger til at få frisket badeværelset op. På den måde kan du få udskiftet utidssvarende dele af badeværelset til noget, der fremstår nyere, mere moderne og ikke mindst efter din smag. 

Vi klarer din badeværelsesrenovering

Hos HN VVS Teknik tilbyder vi badeværelsesrenovering som en del af vores mange VVS-services. Vores garvede og autoriserede VVS-installatører har mange års erfaring med alle slags renoveringer, så du altid er garanteret et flot resultat. Du bestemmer selv, hvor meget der skal udskiftes som en del af renoveringen. Det kan være alt fra mindre udskiftninger af spejle og skabe til mere omfattende VVS-installationer. 

Du bestemmer derfor selv, om du ønsker at fastholde dit badeværelses gamle stil, eller om du er interesseret i en modernisering af udseendet. Det spiller ikke den store rolle. Vi gør en dyd ud af at kunne imødekomme de fleste ønsker til design, funktionalitet og detaljer, når vi foretager badeværelsesrenovering.

Nogle er fristede af selv at klare deres renoveringsprojekt, og det kan du for så vidt også godt, så længe du har hænderne godt skruet på. De mere omfattende installationer og ændringer i renoveringsprojekter skal du dog overlade til en autoriseret installatør. Det gælder f.eks. indgreb på rør- og vandinstallationer under badeværelsesrenovering.  

Vi kan derfor tilbyde mange ydelser til din badeværelsesrenovering. For eksempel kan vi indbygge varmeinstallationer, tilslutte vandinstallationer og foretage ændringer på afløbbene. Det kan f.eks. være, at du ønsker gulvvarme på dit renoverede badeværelse. Hos HN VVS Teknik har vi erfaring med de fleste VVS-opgaver, som indgår i renoveringer af badeværelser. Derfor tager vi dig gerne i hånden og guider dig gennem din næste renovering, uanset hvor omfattende den er. 

Badeværelsesrenovering i Nordsjælland og København

Under en badeværelsesrenovering står vi for installation af toiletter, afløb, bad, fliser og armaturer. Du bestemmer med andre ord selv, hvad du vil have udskiftet, og hvad du vil udskifte det med. Vi forpligter os på, at monteringen og det færdige resultat er af højeste kvalitet. Det kan være, at du blot vil have renoveret skabe, malet vægge eller udskiftet mindre dele af dit badeværelse. Det kan vi også klare. 

Vi tilbyder badeværelses renovering i Nordsjælland og København og omegn. Hvis du bor i disse områder, kan vi derfor helt sikkert hjælpe dig med din næste VVS-løsning til dit badeværelse. Du kan se vores galleri for at se det færdige resultat af nogle af vores projekter til bl.a. badeværelser. 

Kontakt os angående din renovering

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde med renovering af dit badeværelse? Så kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Du finder kontaktinformationerne til højre på siden. 

HN VVS badeværelsesrenovering

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv