Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Renovering af dit badeværelse

Vil du beholde dit nuværende badeværelse, men er der dele, der trænger til at blive frisket op? Så tilbyder vi som del af vores service af ejendomme en badeværelsesrenovering, som passer til lige netop dit behov. 

Om du ønsker at fastholde dit badeværelses gamle stil, eller om du er interesseret i en modernisering af udseendet, spiller ikke den store rolle. Vi kan imødekomme dine ønsker til design, funktionalitet og detaljer. Med afsæt i vores stærke faglighed kan vi også rådgive om idéer til badeværelsesløsninger. 

Som en del af renoveringen af badeværelset tilbyder vi også indbygning af varmeinstallationer. Det kan eksempelvis være gulvvarme til dit renoverede badeværelse. Alternativt kan vi foretage en mere omfattende ejendomsservice, hvor dit hjem kan få indbygget varmestyring, så du kan styre temperaturen i dit badeværelse og resten af din husstand. 

Dine behov er i centrum

Under renoveringen af badeværelset står vi for installation af toiletter, afløb, bad, fliser og armaturer, så du selv kan vælge, hvad du vil have udskiftet, og hvilke materialer du ønsker at udskifte det med. Med installation og VVS-service fra HN VVS Teknik er der garanti for kvalitet ved installation og i de brugte materialer. 

Vi tilbyder VVS-service til private i Høje Taastrup, på Vestegnen, i Københavnsområdet og Nordsjælland. Er du blevet ramt af et sprunget vandrør eller andre akutte VVS-problemer og har behov for en VVS-døgnservice af dit badeværelse, kan du kontakte os på vores døgnvagt

Du kan her se, hvilke toiletter, brusesæt og armaturer, vi udbyder til levering og montering. Du kan se vores galleri for at se det færdige resultat af vores projekter. 

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for renovering af badeværelser? Så kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Du finder kontaktinformationerne til højre på siden. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Menu
Ring op
Skriv