Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Badeværelsesrenovering


Badeværelsesrenovering er oplagt for dig, der trænger til at få frisket badeværelset op. På den måde kan du få udskiftet utidssvarende dele af badeværelset til noget, der fremstår nyere, mere moderne og ikke mindst efter din smag. 

Alt til din badeværelsesrenovering

Vores erfarne VVS-specialister er dedikerede til at levere enestående badeværelsesrenoveringer i Nordsjælland og København. Vi tilpasser os dine ønsker og behov, uanset om det drejer sig om udskiftning af spejle, skabe, VVS-installationer eller mere. Vi garanterer kvalitet i alle aspekter af dit projekt, fra installation af toiletter og afløb til valg af fliser og armaturer.

Vi kan tilbyde alt til din badeværelsesrenovering. For eksempel kan vi indbygge varmeinstallationer, tilslutte vandinstallationer og foretage ændringer på afløbene. Det kan f.eks. være, at du ønsker gulvvarme på dit renoverede badeværelse. Hos HN VVS Teknik har vi erfaring med de fleste VVS-opgaver, som indgår i badeværelsesrenoveringen. Derfor tager vi dig gerne i hånden og guider dig gennem din næste renovering, uanset hvor omfattende den er.

BADEVÆRELSESRENOVERING – LAD OS OM RENOVERINGEN 

Vores ekspertise omfatter også indbygning af varmeinstallationer, tilslutning af vandinstallationer og omstrukturering af afløb. Vi forstår vigtigheden af at skabe et badeværelse, der passer til dine ønsker og behov. Uanset om du drømmer om gulvvarme eller en elegant badeværelsesomlægning, guider vi dig igennem processen med omhu og ekspertise.

Vi tilbyder badeværelsesrenovering i Nordsjælland og København og omegn. Hvis du bor i disse områder, kan vi derfor helt sikkert hjælpe dig med din næste VVS-løsning til dit badeværelse. Du kan se vores galleri for at se det færdige resultat af nogle af vores projekter til bl.a. badeværelser.

Få hjælp til din renovering

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde med badeværelsesrenovering? Så kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Du finder kontaktinformationerne til højre på siden.

badeværelsesrenovering

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv