Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

VVS Hvidovre

Din VVS i Hvidovre

HN VVS Teknik er et VVS-firma med hovedsæde i Høje Taastrup. Vi udfører alle slags services inden for VVS i Hvidovre og resten af Vestegnen, og vi servicerer lokalområdet med stolthed. Hvis du er ramt af problemer eller fejl, så kommer vi hurtigt ud til din husstand og tager hånd om problemet. Fejl og problemer med VVS’en kan man sommetider selv løse. Men hvis opgaven bliver for uoverskuelig, kan du overlade det til os. Det samme gælder ved renoveringer og andre større projekter i hjemmet. Visse projekter kan blive en for stor mundfuld, og andet VVS-arbejde skal du faktisk overlade til en autoriseret VVS-installatør. Det gælder f.eks. etablering af nye vandinstallationer og kloakarbejde. Vi kan hjælpe med det meste, når vi yder service og reparationer inden for VVS i Hvidovre og omegn.

Når du får en VVS-service fra HN VVS Teknik, så er det dine behov, der er i centrum. Vi lægger vægt på at imødekomme dine forventninger, så du får et tilfredsstillende resultat. Er du i tvivl om noget, så står vi naturligvis til rådighed gennem hele forløbet.

Vi giver dig et hurtigt og uforpligtende tilbud på opgaven, når du ringer eller skriver til os. Efterfølgende planlægger vi opgaven i fællesskab, og så sørger vi ellers for din VVS i Hvidovre. 

AUTORISERET INSTALLATØR TIL VVS I HVIDOVRE

Når man vælger VVS’er, er det vigtigt, at man vælger rigtigt og arbejdet gøres ordentligt. Et sikkert valg er en VVS’er med den rette erfaring og ekspertise. Hos HN VVS Teknik har vi prøvet lidt af hvert inden for VVS i Hvidovre og andre steder på Sjælland, så du kan trygt kontakte os med vished om, at vi kan være til hjælp for dig. Vi har nemlig erfaring med en masse forskellige VVS-services til kunder i Hvidovre og resten af Hovedstadsområdet. Vi er autoriserede til at udføre gasservice, men vi beskæftiger os også med varmeservices, såvel som reparationer i og renoveringer af badeværelse og køkken. Skal vi hjælpe med din VVS i Hvidovre? Vi kan hjælpe dig gennem hele processen, så du får det ønskede slutresultat. 

Kontakt os

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med din næste opgave, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Har du behov for VVS i Hvidovre, så kontakt os gerne. Så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på dit næste VVS-projekt eller -løsning.

Du kan inde på vores Instagram-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

HN VVS køkken

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv