Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Gas 


Inden for gas tilbyder vi:

Hos HN VVS i Høje Taastrup har vi mange års erfaring med gaspejs og gasinstallationer

Gaspejse må kun montereres af autoristeret VVS-installatør, som er certificeret til at kunne arbejde med gas. Selve installationen af gaspejsen, og aftrækket skal VVS-installatøren stå for. VVS-installatøren skal også stå med gas til pejsen. Dette er både gældende for bygas, flaskegas og naturgas. Vi tilbyder akut VVS-hjælp, så er du i en akut situation, så kontakt os gerne. HN VVS Teknik tilbyder bl.a. døgnvagt VVS i Høje Taastrup, Frederiksberg, Nordsjælland og på hele Vestegnen. 

Regler for gas

Når man arbejder med gas, er det ekstremt vigtigt at sætte sig godt ind i reglerne. Når en VVS-installatør har installeret gaspejsen, skal der laves en funktionstjek. Ved et funktionstjek sikres, at gaspejsen overholder gældende regler og love for brug og installation af gas i hjemmet. Man kan finde de helt konkrete regler og love i gasreglementet, som I kan læse hos Sikkerhedsstyrelsen.

Hvis man bruger naturgas eller bygas, så skal man huske at anmelde det til leverandøren. Dette sørger VVS-installatøren for at gøre. 

Balanceret aftræk

Når man har investeret i en gaspejs, så er det vigtigt med et aftræk, der trækkes ud i det fri, hvor der bliver tilføjet ilt, og gassen så herefter trækker afgasser ud. Aftrækket er opbygget i komponenter, som sammensættes og tilpasses til byggeriet, hvori selve gaspejsen skal installeres. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv