Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Ejendomsservice


VVS og ejendomsservice

Ejendomsservice er vedligeholdelse af ejendomme og de fællesarealer, der er en del af ejendommen. Ældre ejendomme kan have større behov for services end bygninger af nyere dato.

Vi er pligtopfyldende, kvalitetsbevidste og følger opgaven helt til dørs. Vi leverer derfor effektive og stærke serviceløsninger til din ejendom og dets fællesarealer. Tilfredse kunder og beboere er enormt vigtigt for os. Flere af vores kunder er boligselskaber og boligbyggerier, og vi leverer løsninger, som gør selskaberne og beboerne glade. En aftale med løbende service betyder, at ejendommen er vedligeholdt, velholdt og flot. 

Erfarent VVS-firma

HN VVS Teknik er et erfarent VVS-firma, som har mange års erfaring med VVS- og ejendomsservice i Nordsjælland og København. Vi kan derfor tilbyde mange ydelser til lige præcis din ejendom. Det kommer an på dine behov. For vores autoriserede VVS’ere er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi kan håndtere alle opgaver til din ejendom. Nogle boliger og ejendomme har brug for løbende vedligeholdelse og tilsyn af vand- og varmeinstallationer. Vi bestræber os på at tilpasse vores ejendomsservice til den enkelte kunde, så vi kan fokusere på det, som kunderne mener er vigtigst. 

Få lavet ejendomsservice på hele Sjælland

Vi er specialiserede i at levere omfattende VVS-løsninger til både private ejendomme og kommercielle bygninger. Vores dedikerede team af erfarne VVS-teknikere er klar til at tage sig af alle dine ejendomsrelaterede VVS-behov. Det kan være, at du er i tvivl om, hvorfor det er vigtigt at få foretaget ejendomsservice. Der er flere gode grunde! Vi kan endda tilbyde vores løsninger i København, Nordsjælland og omegn.

Du bevarer først og fremmest ejendommens værdi, når du får foretaget regelmæssig ejendomsservice, da du sikrer, at rør, vandinstallationer, varmeanlæg og afløb er i orden.

Du forlænger desuden levetiden af dine eksisterende VVS-installationer, når de undersøges og gennemses regelmæssigt. Det sparer dig penge på sigt! Og så mindsker du endda risikoen for uforudsete problemer, der kan opstå med dine VVS-installationer. Du forbedrer desuden energieffektiviteten, da en velholdt VVS-installation arbejder med energieffektivt. Der er derfor også penge at spare her. 

Skræddersyede løsninger til dig og din ejendom

Du kan trygt overlade din ejendomsservice til os, da vi har erfaring og ekspertisen til at håndtere alle opgaver.  Vi kan både hjælpe, hvis du har behov for en enkelt service eller løbende vedligeholdelse.  Vi tilbyder bl.a. følgende løsninger: 

  • Rensning af varmtvandsbeholder
  • Tilsyn af varmecentral 
  • Tilsyn af varme- og vandinstallationer
  • Fejlfinding
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Trappevask

Der er løsninger for de fleste behov, når du får lavet en aftale om ejendomsservice. Vi imødekommer altid de konkrete behov, som du har. Vi kan samtidig indlede samarbejde med andre faggrupper, hvis det er relevant for din ejendomsservice i Nordsjælland eller København.

Få et uforpligtende tilbud på en løsning, der er både uforpligtende og skræddersyet til dine behov. Vi kan tilbyde vores service i hele København og Nordsjælland. 

Ejendomsservice hos HN VVS

Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv