Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Ejendomsservice


VVS og ejendomsservice

Ejendomsservice er vedligeholdelsen af ejendomme og de fællesarealer, som ejendommen måtte være en del af. Ældre ejendomme kan have større behov for services end bygninger af nyere dato.

Vi er pligtopfyldende, kvalitetsbevidste og følger opgaven helt til dørs. Vi leverer derfor effektive og stærke serviceløsninger til din ejendom og dets fællesarealer. Tilfredse kunder og beboere er enormt vigtigt for os. Flere af vores kunder er boligselskaber og boligbyggerier, og vi leverer løsninger, som gør selskaberne og beboerne glade. En aftale, hvor vi løbende udfører ejendomsservice, betyder, at området altid vil være et behageligt sted at være. 

Ejendomsservice hos HN VVS Teknik 

HN VVS Teknik er et erfarent VVS-firma, som har mange års erfaring med VVS- og ejendomsservice i Nordsjælland og København. Vi kan derfor tilbyde mange ydelser til lige præcis din ejendom. Det kommer an på dine behov. For vores autoriserede VVS’ere er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi kan håndtere alle opgaver til din ejendom. Nogle boliger og ejendomme har brug for løbende vedligeholdelse og tilsyn af vand- og varmeinstallationer. Vi bestræber os på at tilpasse vores ejendomsservice til den enkelte kunde, så vi kan fokusere på det, som kunderne mener er vigtigst. 

Løsninger til dig og din ejendom

Du kan trygt overlade din ejendomsservice til os, da vi har erfaring og ekspertisen til at håndtere alle opgaver.  Vi kan både hjælpe, hvis du har behov for en enkelt service eller løbende vedligeholdelse.  Vi tilbyder bl.a. følgende løsninger: 

  • Rensning af varmtvandsbeholder
  • Tilsyn af varmecentral 
  • Tilsyn af varme- og vandinstallationer
  • Fejlfinding
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Trappevask

En ejendomsservice kan derfor være mange ting, men det er særligt relevant for erhvervsejendomme og boligselskaber med lejeboliger. Vi imødekommer altid de konkrete behov, som vores kunder har. Vi kan ligeledes indlede samarbejde med andre faggrupper, hvis det er relevant for din ejendomsservice i Nordsjælland eller København.

Når du kontakter os, giver vi dig et uforpligtende og skræddersyet tilbud på ejendomsservice i København og Nordsjælland, der passer dig. Vi skal blot have et overblik over omfanget af servicen, så vi kan give en vurdering af pris og forløb. Vi tilbyder vores ydelser i København og omegn såvel som hele Nordsjælland. 

Ejendomsservice hos HN VVS

Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv