Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Køkkenrenovering


Køkkenrenovering – Få et nyt, flot køkken!

Skal dit køkken friskes op? Med en omfattende køkkenrenovering kan du få den fornyelse, som du drømmer om. Køkkenet er på mange måder hjemmets helt store samlingspunkt, og det er derfor vigtigt, at funktionalitet, udseende og håndværk er i orden. Med en køkkenrenovering fra HN VVS er du garanteret et køkken, der lever op til alt dette. 

Vi kan tilbyde det meste, som vores kunder efterspørger, når det drejer sig om renoveringer. Vi er nemlig et autoriseret VVS-firma, der er i stand til at udføre selv de mest komplekse VVS-installationer, herunder rørinstallationer og installation af hårde hvidevarer.

Vi skræddersyer din løsning, så du får det resultat, du drømmer om. Vi kan hjælpe med alt fra den mindre til en mere omfattende køkkenrenovering. I forbindelse med din ombygningen kan vi lave varmeinstallationer og indbygge gulvvarme i dit køkken.

Få hjælp til renovering af dit køkken

Hos HN VVS Teknik er vi et VVS-firma har vi mange års erfaring med VVS-arbejde og køkkenrenovering samt renovering af badeværelser og andet til private. Vi går altid til opgaven med godt humør og stærk faglighed, når vi hjælper med VVS-projekter til private husstande. Det gælder også ved renovering af køkken. Uanset om du har behov for levering og montering af nye hvidevarer, bordplader, køkkenskabe eller andet, så kan vi hjælpe dig. 

Når man selv går i gang med et VVS-projekt som en køkkenrenovering, så er det et omfattende stykke arbejde. Du sparer ressourcer, tid og kræfter, når du overlader det til et VVS-firma, og du sikrer også, at alt er installeret korrekt og udført efter bogen. Det er desuden et krav, at vandinstallationer og indgreb på afløb skal udføres af en autoriseret VVS’er. 

Løsninger til køkkenrenovering til dine behov

Hos HN VVS bestræber vi os på at gøre renovering af køkken til en kvalitetsoplevelse for vores kunder. Til hver enkelt opgave tilbyder vi skræddersyede løsninger, som er funktionelle og tilpasset husstandens behov. Fra den første konsultation til projektets afslutning er vi i dialog med dig går vi i dialog med dig, så vi er sikre på, at din køkkenrenovering lever op til dine ønsker.

Vi kan tilbyde forskellige typer køkkenrenovering:

  • Let renoveringOpgradér dit køkken uden at tømme pengepungen. Uanset om dit køkken er gammelt, men velholdt, eller blot kræver en frisk opdatering, kan en simpel renovering eller opfriskning gøre det mere moderne og indbydende.
  • Mellemstor renovering – Hvis der er behov for lidt mere, så kan vi også hjælpe med det. På den måde får dit køkken et mere velholdt og moderne udtryk.
  • Stor renovering – Er en mindre renovering ikke nok? Hos HN-VVS Teknik kan vi også hjælpe med en mere omfattende køkkenrenovering, hvor hårde hvidevarer, rørinstallationer og overflader udskiftes. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. 

Det hele er op til dine behov. Vi tilpasser gerne opgaven og det uforpligtende tilbud til lige præcis din behov. 

Få et tilbud på din køkkenrenovering

Går du med tanker om en køkkenrenovering, der passer perfekt til dine specifikke behov? Så kan vi give dig et fordelagtigt tilbud med en skræddersyet løsning, der passer til dig. Vi er fleksible, og vi er sikre på, at vi kan finde en løsning, som du bliver ovenud tilfreds med. Vi kan tilbyde vores renoveringsløsninger på de meste af Sjælland, herunder i Nordsjælland, i Taastrup og omegn samt resten af Vestegnen

Kontakt os via vores formular til højre på siden eller ring til os. 

VVS køkkenrenovering

Du kan inde på vores Facebook-side følge med i vores renoveringsprojekter samt se billeder deraf. 

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Er der sket noget akut?

Er det helt akut, så er vi også klar med hjælpen. Hos HN VVS kan du kontakte os døgnet rundt, hvis skaden allerede er sket. Vi rykker ud så hurtigt som muligt i København, Vestegnen og Nordsjælland. Når du kontakter vores døgnvagt, vil du snakke med en af vores specialister som vil håndtere det akutte VVS-problem.

Vi går ikke igen, før vi har løst dit problem og du er tilfreds og smiler.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv