Få et gratis uforpligtende tilbud: +45 5099 4145

Varme

Inden for varme tilbyder vi:

  • Varmestyring

  • Fejlfinding
  • Energioptimering
  • Fjernvarme
  • Centralvarme

  • Gulvvarme

Hvad er varmestyring?

Varmestyring er at kunne styre temperaturen i boligen. Med varmestyring er det idag nemmere end aldrig før med intelligent varmestyring. Varmestyring er effektivt og nemt. 

Hvad er fejlfinding?

Fejlfinding er en metode til problemløsning, som mest bliver brugt til reparation af mislykkede produkter eller processer på et system eller en maskine. Fejlfinding er en systematisk søgning på kilden, hvor et problem opstår. 

Hvad er energioptimering?

Energioptimering handler om at spare på energien. I bebyggelser med eksempelvis dårlig isolering, gamle døre eller vinduer er der ofte mange måder for at energioptimere. Energioptimering skal ses som en investering, da man kan spare på sin varmeregning. 

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er et fælles lokalt eller et regionalt varmesystem. Fjernvarme er hvor vandet cirkulerer i et lukket system. Således at varmt vand fra varmeværket bliver sendt ud til forbrugerne og hvor det afkølede vand sendes retur til værket, hvor det så her bliver genopvarmet. 

Hvad er centralvarme?

Centralvarme er en type varmekilde, som sørger for at varme dit hjem. Varmet kommer fra et centralt sted i bygningen. Centralvarme kan være bygget op af et varmeanlæg eller et fyr med en varmegenerator, et rørsystem eller varmeflader. 

Hvad er gulvvarme?

Gulvvarme er en varmekilde, som er skjult under gulvet. Gulvet bliver opvarmet typisk via varmt vand, som føres ind i rød under gulvet, hvor varmen fra vandet så er med til at opvarme gulvet. Man kan også få gulvvarme gennem el, hvor gulvet så varmes op gennem elektricitet.

Kontakt os

Skriv eller ring til os i dag for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Ring på 50 99 41 45

Få et gratis uforpligtende tilbud

Du kan få et gratis uforpligtende tilbud ved at kontakte os ved at skrive eller ringe til os.
Du kan også kontakte os ved spørgsmål – vi står altid klar til at hjælpe dig.

HN VVS

Bregneholmen 5
2630 Taastrup

CVR: 40023798

Følg os

×
Ring op
Skriv